Номер зразка складається із трьох складових: Дати (наприклад - 070618 при цьому перший 0 в системі не відображається - і на виході маємо 70618) + Порядкового номера відібраного зразка (01) + Номера позначки придатності (наприклад - 181901 - він у нас унікальний для кожної лабораторії ВСЕ на ринку) = 7061801181901
Таким чином, ми маємо наскрізну унікальну нумерацію для пошуку необхідного зразка в разі необхідності, в якій можуть бути задіяні всі групи учасників відбору зразків одночасно (інакше прийшлось би вистроїтись в чергу...).
Тобто, кожен день відбору зразків і кожен новий ринок на якому здійснюється відбір зразків (оскільки, він має свій унікальний ідентифікатор - номер позначни придатності) починається з 01 після внесення дати. І, як тільки в нас з'являється новий Номер позначки придатності (тобто, зразок з іншого ринку) - ми знову починаємо з 01 (після дати - початок номера). Наприклад, якщо відбираються зразки на кількох ринках то нумерація зразків починатиметься з 01 (після дати) і закінчується Номером позначки придатності цього ринку. І, якщо на один ринок доставлять зразки з іншого ринку чи кількох ринків то їх нумерація починатиметься з 01 (після дати). Таким чином в системі фіксується кількість зразків з одного ринку.
На верх